ADRES OP DE KAART

Link naar googlemaps

Om de kerk te bereiken kunt u op bovenstaande link klikken waarna u een kaartje krijgt met de locatie van de kerk te Den Haag.

ADRES

Groot Hertoginnelaan 2-4, 2517 EG Den Haag

Telefoon Kerk
06 47149470

E-mail adres
gemeentedenhaag@christengemeenschap.nl

 

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station: neem bus 24 richting Kijkduin; uitstappen bij de halte Laan van Meerdervoort. Deze halte is op de Groot Hertoginnelaan tegenover de kerk. Of neem tram 17, zie verder hieronder.

Vanaf Holland Spoor: neem tramlijn 17 (richting Statenkwartier); uitstappen bij de halte Zoutmanstraat. Daarna op de Laan van Meerdervoort ca. 100 m in noordoostelijke richting naar de Carnegielaan lopen, linksaf Carnegielaan en meteen linksaf Groot Hertoginnelaan. Zo loopt u in ca. 2 minuten naar de kerk.

 

ADRESSENBESTAND LEDEN EN BELANGSTELLENDEN

Adreswijzigingen: Ledenadministratie Thomaskerk,

Groot Hertoginnelaan 2, 2517 EG Den Haag.

 

BESTUUR

Voorzitter: Henri Lansink,

Secretaris (vacature),

Penningmeester: Ad Buijs,

Bestuurslid: Charlotte Luijerink,

Vertegenwoordiger in de landelijke raad: Henri Lansink,

Namens het convent: Līga Skujiņa.

 

KOSTERSWONING

Groot Hertoginnelaan 4, 2517 EG  Den Haag

 

ANBI-status

De gemeente te Den Haag van de Christengemeenschap heeft de ANBI-status. Dit betekent dat uw bijdragen onder voorwaarden aftrekbaar zijn bij de opgave van uw inkomsten in de belastingaangifte. Ook geniet een ANB heffingsvrijstellingen bij het ontvangen van nalatenschappen en erfenissen.

Ons RSIN is 824275883. Zie ook deze site-pagina.

De gemeente te Den Haag van de Christengemeenschap staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 92550746.